Mashtrim në Ohër, fotografohen në plazh si modele, nxiren në uebsajt për kontakt

Kundër dy personave në Ohër N.C (31) dhe K.K (29) është ngritur padi penale për keqpërdorim të të dhënave personale mashtrim ndaj 4 vajzave. Të dyshuarit u kanë thënë vajzave se i fotografojnë vajzat për një agjension mode, por fotografitë e tyre kanë përfunduar në uebsajte për kontakte personale.

“Më 23 korrik të vitit të kaluar të dyshuarit kanë bërë fotosesione në plazhën e Ohrit me 4 vajza, duke u sqaruar se ata punojnë për një agjension serb, ku pastaj bëhet përzgjedhja e modeleve.

Pas fotografimit të dysharit kanë fotografuar edhe dokumentet personale të vajzave dhe u kanë dhënë nga 600 denarë.

Në vitin 2018 të njejtat fotografi dhe dokumentet personale të 4 vajzave nga Ohri ishin shpallur në një uebsajt për ndërlidhje të kontakteve personale” sq arojnë nga policia.Pa Censurë

Baby Boo