Masa të reja antiCOVID – Flet Filipçe


Deri më tani nuk ka rekomandime për masa të reja kufizuese, megjithëse ka rritje të rasteve të reja me Covid-19, tha ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.
Siç tha ai, masat aktuale janë të mjaftueshme dhe në përputhje me ato që janë në fuqi në vendet e tjera evropiane.

“Ne absolutisht mendojmë se këto janë mjaft, por duhet të respektohen. Të respektohet në ambientet e hotelierisë, në të gjitha vendet ku ka tubime. Masat janë të përmasave të mira, të barabarta me të gjitha vendet e zhvilluara evropiane. “Kjo është mënyra e vetme që të mund të funksionojmë normalisht dhe ne e përsërisim apelin – të rritet fushëveprimi i vaksinimit”, tha Filipçe.