Martohen Aida Doçi dhe Naser Qeli, publikojnë foto me mbishkrim

ashmë zyrtarisht është martuar Naser Qeli me këngëtaren Aida Doçin.
Çifti kanë publikuar foto në rrjete sociale duke konfirmuar martesën e tyre.

Baby Boo

“Zyrtarisht të martuar”, është e shkruar në foto, në të cilën shihen çifti i lumtur së bashku me lule.

Restorant Lumare