Maqedoni, javën e ardhshme tre ditë jopune


Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se 24 maji, Dita e “Shën Kirilit dhe Metodit” do të jetë ditë e lirë për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Nga Ministria gjithashtu njoftojnë se 23 maji është ditë nacionale e vllahëve dhe është ditë jo-pune vetëm për vllahët, ndërkaq 25 maji, është dita e “Shpirtrave”, e cila është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks.

Baby Boo