Maqedonasi nga Manastiri ofendon shqiptarin: “Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”(VIDEO)

Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas ofendon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen.

Baby Boo

“Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit.
Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin.

Pritet të shihet nëse organet kompetente do të reagojnë kundër gjuhës së urrejtjes që është e dënueshme sipas Kodit Penal.

https://www.facebook.com/albin.serifov/videos/3967106849985835