MAKSUTI: Integrimet, sinonim i sigurisë dhe prosperitetit


Maqedonia i kushton rëndësi të madhe integrimeve euroatlatnike që janë qëllim kryesor i politikës së jashtme dhe të sigurisë po dhe Qeverisë.

“Jam krenar që në periudhë shumë të shkurtër morëm komente pozitive dhe mbështetje nga NATO dhe vendet fqinje për anëtarësim në Aleancë dhe Union”, ka thënë zv/ministri i Mbrojtjes Bekim Maksuti në seminarin Ros- Rot. Ai ka thënë se integrimi i Maqedonisë është sinonim i sigurisë dhe prosperitetit dhe se ajo është lëndë e konsensusit ndëretnik dhe politik në shtet.