Makedonski Lavovi kërcënojnë Burhanedin Nuhiun!

Faqja në internet “Makedonski Lavovi” është një ndër faqet më famëkeqe e cila ndjell tone raciste dhe nxit urrejtje nderetnike.

Baby Boo Tinex

Pas kërcënimeve që u bënë virale për kryetarin e Alenacës për Shqiptarët Ziadin Selën, “Lavovite” kanë shkruar edhe për të dënuarim me burgim të përjetshêm Burhanedin Nihiun.

Rastin e Burhanedinit të trajtuar nga Pa Censurë mund ta ndiqni në video ketu!

Faqja në fjalë ka shkruar ketë mbishkrim mbi fotografinë e Nuhiut, teksa komentet fyese dhe kërcënuese vazhdojnë të jenë aktive në faqen në fjalë.


Restorant Lumare