Macron: Marrëveshja është vendimtare për të ardhmen e Maqedonisë


Presidenti francez Emmanuel Makcon, iu drejtua me një video mesazh qytetarëve të Maqedonisë në prag të referendumit.

Ai thotë se marrëveshja me Greqinë siguron të ardhme për vendin dhe se beson në urtësinë e qytetarëve.

Macron bën thirrje për ta mbështetur referendumin për çështjen e emrit.

Presidenti francez thekson se kjo marrëveshje është rezultat i guximit të liderëve të dy vendeve.

Baby Boo