Presidenti Macron mbulohet me lule deri në fyt

Një vizitë e pazakontë kjo për Presdentin e Francës Emmanuel Macron i cili është mbuluar me lule në ishujt e Polinezit.
Sapo zbarkoi në ishull, Presidentit iu dhuruan disa vargje lulesh, si shenjë tradite.

Baby Boo

Por vargjet ishin aq të shumtë, sa që Macron u mbulua nga lulet.
Momenti i vendosjes së luleve te Presidenti është bërë viral dhe komentuar gjerësisht.