Luan Krasniqi propozohet për Ambasador të Kosovës në Gjermani


Gani Dreshaj, ish-deputet dhe ish-Zëvendësministër i Jashtëm, e ka propozuar ish-Kampionin e Evropës në kategorinë e rëndë në boks, Luan Krasniqi për Ambasador të Kosovës në Gjermani.

“Diplomacia kosovare në Gjermani ka mbetur pa të zotin e shtëpisë. Largimi i Beqë Cufajt ka lënë boshllëk dhe mund të ketë pasoja. Puna e tij ishte tejet profesionale dhe e pandalshme. Në këtë situatë, i propozoj presidentes Osmani, kryeministrit Kurti, dhe kryediplomates Gërvalla që Luan Krasniqi të jetë ambasador i Kosovës në Gjermani”, është shprehur Dreshaj, transmeton Klankosova.tv.

“Luani është njeriu që ka përfaqësuar me dinjitet kulturën dhe zotësinë shqiptare në Gjermani, ashti siç ka bërë miliona gjermanë krenarë me bëmat e tij”.
“Luani është i përgatitur profesionalisht dhe do ta kryente me nder e përkushtim këtë detyrë kaq të rëndësishme”.
Ai ka thënë se Luan Krasniqi është p