Kovaçevski siguron shkupjanët: “Ngrohja qendrore nuk do të mungojë”


Kryetari i LSDM-së dhe mandatari për kryeministër, Dimitar Kovaçevski, përmes një postimi në fejsbuk ka siguruar shkupjanët që të jenë të qetë pasi ngrohje qendrore në këto ditë të ftohta dimri nuk do të mungojë. Ai shkruan se Qeveria ka aktivizuar të gjithë mekanizmat për këtë problematikë dhe se zgjidhja do të jetë në të mirë të tyre.

Baby Boo