LSDM: Mickoski në agoni, qytetarët ndë*shkuan politikat e VMRO-DPMNE-së

Rreth vendimeve të miratuara nga ana e Komitetit Qendror të VMRO DPMNEsë ka reaguar LSDMja e Zoran Zaevit duke nënvizuar se Mickoski dhe VMRO DPMNE janë në agoni, me agjenda të rre*jshme partiake mendojnë se do ta mbulojnë humbjen zgjedhore qytetarët i ndësh*kuan politikat e tyre të regjimit mbetën në opozitë. “Sa më shpejtë ta pranojnë humbjen zgjedhore, aq më shpejtë Hristian Mickoskit dhe VMRO DPMNEsë do t’u përfundojë agonia në të cilën po kalojnë për momentin. Qytetarët në zgjedhje të drejta dhe demokratike, qartë dhe pa hamendje i ndëshkuan politikat e Mickoskit qytetarët dhanë karton të kuq për të gjithë të cilët janë të ngujuar në matricën e regjimit të Gruevskit dhe atë fakt nuk mund ta fshehin kurfarë duartrokitje të rre*jshme në pallatin e bardhë” thuhet në kumtesën e LSDMsë.

Baby Boo

Nga kjo parti përkujtojnë se Mickoski i h*umbi zgjedhjet e treta me radhë dhe akoma ref*uzon të pajtohet se qytetarët dëshirojnë të shkojnë përpara, e jo të kthehen prapa.