LSDM emëroi 40 kryetarët e degëve (EMRAT)

“Fshesa” e paralajmëruar nga kryeministri i RMV-së dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, po vazhdon akoma përmes emërimit të 40 kryetarëve të degëve në LSDM, njofton Portalb.mk.

Sigma Doors

“Në përputhje me statutin, kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev emëroi 40 kryetarët e rinj të organizatave komunale në parti”.

Këto janë kryetarët e rinj në degët e LSDM-së:

Marko Gjorgiovski – Gazi Babë
Zlatko Qurçievski – Manastir
Jane Trajkov – Negotinë
Borçe Minov – Bosilovë
Dragoluf Fillipovski – Gostivar
Gabriella Ristovska – Kërçovë
Vllatko Andonovski – Makedonska Kamenica
Sinisha Radeski – Makedonski Brod
Sime Shurbevski – Mogilla
Stevo Krsevski – Veles
Goran Krstev – Çeshinovo
Petar Yajkov – Vallandovo
Novica Angellov – Dojran
Donçe Bibanovski – Ilinden
Ivan Stojoski – Novaci
Llayar Petrov – Demir Kapija
Borçe Stojmenov – Karbinci
Dragan Anastaso – Probishtip
Sasho Jankoski – Vevçani
Bllagojçe Stojçeski – Debarca
Muyafer Rameski – Pllasnica
Qani Seadinovski – Centar Zhupa
Mille Talleski – Prilep
Vasill Kocev – Vasilev
Marjan Daskallovski – Strumicë
NIkolla Popovski – Demir Hisar
Antonio Simonoski – Krivogashtani
Vlladimir VIdimçe – Gjevgjeli
Vojçe Isakovski – Vrapçishtë
Goran Todorov – Kavadarci
Darko Bllazhevski – Jegunovce
Samir Ajdini – Mavrovë Roshtush
Boban Cvetanovski – Staro Nagoriçane
Sasho Stojanovski – Sopishte
Dragan Acevski – Saraj
Borçe Bozhinovski – Çair
Gjoko Kotevski – Butel
Elizabeta Zellenikovska – Petrovec
Lupço Toshevski – Zellenikovo
Vanço Mitev – Zrnovsi
Sipas LSDM, të gjithë emrat janë mundur të jenë të përgjegjshëm, ndershëm, të aftë, të cilët posedojnë ndikim në vendbanimet e tyre.

LSDM paralajmëron se në ditët në vazhdim do të vazhdon me ndryshimin e kuadrit brenda partisë.