Ljube Boshkovski: Qeverisë i duhet kohë, do t’i rishikojë të gjithë lëndët

Nuk ka pas regjim që nuk më ka burgosur, filluar nga regjimi komunist, nuk ka një regjim që më ka kaluar. Mirëpo regjimi më i rëndë i bandës kriminale, ku vuajtëm dhe jetuam në një regjim më i rëndë se ai komunist. Ajo kohë nuk guxon të harrohet, ai regjim fashist që na mbuloi për një gjysëm dekade, morri koston e vetë për t’u larguar. Por falë të ashtuquajturave unë në çdo rast tjetër, do të isha ende pas grilave të burgut në Idrizovë, deklaroi mes tjerash Ljube Boshlovski në debatin e realizuar nga

Qeveria rri e vendosur për zbardhjen e proceseve të montuara. Atë kohë nuk guxojmë ta harrojmë, por as nuk guxojmë që t’i lëmë rastet e montuara pa zgjidhje. Qeverisë së tanishme i duhet kohë, nuk mundet për një kohë kaq të shkurtër, të rikthehen të gjithë lëndët! Por të gjitha lëndët duhet të rishikohen, dhe të marrin dënimin e merituar ata që kanë kryer veprën, dhe jo të vuajnë njerëz të pafajshëm, u shpreh Boshkovski mes tjerash në debat.

Baby Boo

Debati i organizuar nga vazhdon, në të marrin pjesë përfaqsues të lartë shtetëror, përfaqësues të ambasadave dhe përfaqësues të OJQ-ve!