Liverpooli ndryshoi orarin e stërvitjeve pas kërkesës së Mane, Salah e Keita, shkak agjërimi


“Nuk është e lehtë, por ne folëm me kapitenin Jordan Henderson dhe Klopp dhe kerkuam nga ata nëse mund të ndryshonim orarin. Kërkesa u pranua dhe stervitjet u mbajtën në mëngjes, më pas kishim kohë për të pushuar dhe për të shkuar në shtëpi. Nëse do të sterviteshim rreth orës 14 ose 15, do të ishte e vështirë. Por ata thanë po dhe kjo i bëri gjërat më të lehta!

“Është e vështirë, por Liverpool u përpoq të bënte gjithçka më të lehtë për ne. Ne folëm gjithashtu me Mona [Nemmer] dhe ajo na bëri gjithçka më të lehtë për t’u siguruar që mund të agjëronim Ramazanin.”

Sadio Mane

Baby Boo