Lirohen çmimet e benzinës, nafta ngelet e njëjtë


Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës Eurosuper BS-95 dhe Eurosuper BS-98 nga mesnata do të ulen me një denarë, ndërsa çmimet e dizelit do të mbeten të njëjta. Kështu çmimi i ri i Eurosuper BS-95 do të jetë 71 denarë, ndërsa Eurosuper BS-98 do të jetë 73 denarë. Kurse Eurodizel do të vazhdojë të shitet për 63.50 denarë për litër.

Baby Boo