Liderët e opozitës në mbështetje të kombëtares


Visar Ganiu, Afrim Gashi, Izet Mexhiti dhe Bilall Kasami janë duke qëndruar në Tiranë, për të ndjekur nga afër ndeshjen futbollistike të Shqipërisë kundër Ishujve Faroe.

“🇦🇱🦅Shqipëri jemi me ty🇦🇱🦅“, shkroi Izet Mexhiti, lider i Lëvizjes Demokratike, pjesë e Lëvizjed Demokratike Europiane ku bëjnë pjesë edhe Afrim Gashi nga Alternativa dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa.

Baby Boo