Doc. Dr. Nuri Erdem nga Turqia do të kryej kontrolla falas në One Hospital 02-03 qershor!


Për herë të parë në Tetovë do të vijë Doc. Dr. Mehmet Nuri Erdem nga Turqia, i cili do t’i egzaminojë falas ditën e premte dhe të shtunë data 02 dhe 03 qershor pacientët në One Hospital!

Do të kryhen kontrolle në:
-Kirurgjia e shtylles kurrizore
-Proteza (atroplastika) e hipit/kukit
-Proteza (atroplastika) e gjurit
Për te bere nje termin, telefononi në: 078 822 777!

Baby Boo