Letër nga burgu: E thjeshtë të zgjidhet çështja e Grupit të Kumanovës


Kjo është një letër e hapur nga Sulejman Osmani ose komandat Daja, i cili aktualisht vuan burg të përjetshëm nga rasti i njohur për opinionin si rasti i Grupit të Kumanovës:

‘Shumë e lehtë është të zgjidhet problemi për Grupin e  Kumanovës amaneti i komadantit  Mirsad dhe Beg Rizës që kërkuan vetëm 3 kërkesa nga shteti maqedonas shovinist ata kërkuan federalizimin e Maqedonisë dhe kërkuan që të burgostit politik te motuar te lirohene nga burgjet që të hynë në Evropë në Nato  dhe  me Amerikën e jo me Rusinë të ndërrohet emri i Maqedonisë, kushtetuta e Maqedonisë dhe lagjja e Trimave të jetë histori e dëshmorëve të UÇK-së të Kumanovës dhe të ndërtohen përmedore për ato trima që ranë dëshmor dhe rruga Bellanoc-Stanciq  t’i vihet emri Mirsad Ndrecaj dhe Beg Rizaj’ shkruan në letrën e tij komandant Daja!