Letër e hapur drejtuar pushtetarëve!

Arton Hoti- Letër e hapur

Letër të Hapur per Presidentin Hashim Thaçi, kryeministrin Ramush Haradinaj,kryetarin e parlamentit Kadri Veselin dhe kryeprokurorit të shtetit dhe ju organizatat e dalura nga Lufta. Ju dhe e gjithe populli i Kosovës e dimë që disa muaj pa kurfar Baze Ligjore po mbahet në burg “Komandanti i përgjithshëm i UÇK- së Gjeneral Sylejman Selimi dhe Kolonel Jahir Demaku dhe shume Çlirimtarve te tjere”.Ju lutem të merrni masa dhe vendim për Lirimin e tyre sa ma shpejtë nëse nuk do të ndërmerrni diqka ne të Gjithë Bashkëluftetaret dhe Populli do të organizojmë dhe do të dalim në Protestë masovikishte të kërkojmë Lirimin e Komandantit tone Sylejman Selimit dhe Çlirimtarëve te tjere, qe padrejtesishte po mbahen pa arsye në Burgjet e Kosoves. Protesta do të jetë javen që vjen në mënyrë Paqësore por në raste që eskalon protesta ne nuk marrim përgjithësi,përgjegjsine e marrin Pushtetarët që padrejtësisht pa kurfar bazë ligjore po i mbajnë Çlirimtarët në Burgje!

Baby Boo