Lejohen dasmat deri në 200 persona në Kosovë


Me vendimin e ri të Qeverisë së Kosovës, dasmat do të lejohen të organizohen me 200 të ftuar.
Në vendim thuhet se ahengjet familjare lejohen deri në ora 23:00.

“Organizimi i dasmave, fejesave, ahengjeve, familjare dhe mbrëmjeve të maturës është i lejuar me kusht që të shfrytëzohet 30 % e kapacitetit të hapësirës (30 persona për 100 m2), por jo më shumë se 200 të ftuar në rastet kur 30 % e kapacitetit të hapësirës tejkalon këtë numër), thuhet në vendim.
Distanca në mes tavolinave duhet të jetë 3 metra.

Baby Boo