Latas: Një kohë edhe un kam paguar 10.000 dollar te Pallço për një banesë – por hoqa dorë kur pashë që isha i treti në listë për të njëjtin apartament, ai nuk m’i ktheu kurrë paratë


Gazetari Dragan Pavloviq Latas dje ishte i ftuar në emisionin televiziv të Bohdan Ilievskit, ku tha se lajmin për Ljupço Palevskin si i dyshuar kryesor e ka mësuar nga burime policore.

Latas kujtoi se dikur kishte paguar për ta blerê një apartament nga kompania e ndërtimit të Palevskit, por shpejt e kuptoi se ishte një mashtrim.

“Pagova gjithashtu 10,000 dollarë për një apartament që e ndërtoi Pallço por shpejt u tërhoqa kur pashë që isha i treti në listë për të njëjtin apartament. Ai nuk donte t’i kthente paratë e mia, pas së cilës unë e padita dhe fitova në gjykatë, pas së cilës ai nuk m’i ktheu më paratë. Më dha një aparat fotografik, më dha beton në këmbim.”, kujton Latas.

Në emision, ai vuri në dukje shumë, sipas tij, palogjikshmëri në zhvillimin e hetimeve për gjetjen e Vanyas së vogël.

“E dija se ishte i çmendur, por nuk e prisja diçka të tillë nga ai”, tha gazetari në bisedën me Ilievskin.

Baby Boo