Rita Ora në lot në The Voice ndërsa kujton: ‘Unë nuk isha vajza me pamje normale në lagjen time’

Rita Ora u emocionua në The Voice ndërsa kujtoi përvojat e saj duke u rritur në Mbretërinë e Bashkuar si fëmijë.Kujtimet iu kthyen përsëri këngëtares, e cila është trajner në versionin australian të shfaqjes, pasi dëgjoi audicionin e Rebecca O’Connor, një imituese e Tina Tuner. Rebecca përshkroi se si ndihej se nuk i përshtatej duke u rritur si ‘vajza e vetme me ngjyrë në fshat’, por ishte e frymëzuar dhe kishte besim nga shikimi i Tinës duke performuar. Rita, e cila ka trashëgimi shqiptare, u emocionua pasi rrëfeu se ishte ndjerë e fuqizuar në mënyrë të ngjashme nga legjenda e muzikës kur e pa atë si fëmijë pasi u transferua në MB nga Kosova.

Baby Boo

E mbytur, këngëtarja Anywhere, e cila ktheu karrigen e saj për Rebekën me trajnerin tjetër Jess Mauboy, tha: ‘Kjo më prek, ashtu, sepse kur isha duke u rritur – unë u transferova në Mbretërinë e Bashkuar kur isha një vjeç – dhe siç sapo thatë , Unë nuk isha vajza me pamje normale në lagjen time.
“Sapo dëgjova Tina – fillova të qaj – sepse për mua, ajo është idhulli im më i madh, më i madh në botë për kaq shumë arsye.