LAJMI I FUNDIT: Sigurohen 2/3 e votave për Ligjin e Prokurorisë Publike

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska në profilin e sajë në “facebook”, ka publikuar një foto me tym të bardhë. A do të thotë kjo se përfundimisht është arritur marrëveshja për Ligjin e Prokurorisë Publike?

Ligji sonte duhej të kalonte në procedurë qeveritare që më pastaj të votohet në Kuvend.

Baby Boo

Pas publikimit të fotografisë nëpër media po raportohet se janë siguruar votat e nevojshme, 2/3 (80) vota për të miratuar ligjin për PP, i cili ishte kyç për anëtarësimin e vendit në NATO dhe BE.

Siç merret vesh 8 deputetët e larguar nga VMRO-DPMNE do ta përkrahin këtë ligj