Nënshkruhen të paraburgosurit për grevë urie! “Kemi frikë se do të vdesim të gjithë”

Këto janë pamjet nga paraburgimi Shutkë, atje sot një i paraburgosur ndërroi jetë nga CoVid-19!


Në këto ambiente të cilat nuk duken si hapësira për të qëndruar qenjet njerëzore a mendoni që nuk shpërndahet virusi apo i bën ballë?!
Kush do të mbajnë përgjegjësi nëse masivisht burgjet pushtohen nga të infeksioni!
Ky armik po vret çdo ditë njerëz dhe ka mposhtur aktualisht të gjithë botën, në çdo shtet normal është gjetur zgjidhje për personat që ndodhen prapa grilave.

Baby Boo

Aktualisht po nënshkruhen në paraburgimin Shutkë ngaqë të dënuarit do të futen në grevë urie!
Nëse masat nuk merren ugjentisht situata mund të përkeqësohet!
Në pyetjet tona deri në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve se çfarë masa do të merren për të dënuarit në Maqedonine e Veritu ende nuk kemi marrë përgjigje!