Lajmi fundit: Arrestohet dileri i drogës në Tetovë

Më 12.10.2021 në ora 21.10 në fshatin Zhelinë të Tetovës, zyrtarë policorë nga Departamenti i Policisë Grupçin – SPB Tetovë, në bazë të urdhrit të Gjykatës Themelore Tetovë, kanë arrestuar personin F.O. (33) nga fshati Zhelinë për vuajtje të dënimit me burg në afat prej një vit për veprën penale “prodhim dhe shpërndarje e paautorizuar e drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve” sipas replica ceasuri nenit 215 të Kodit Penal.

Baby Boo

Ai është dërgua në Burgun e Tetovës për të vuajtur dënimin.