Labinot Tahiri tregon për gjendjen e Aurorës

Labinot Tahiri aktualisht ka shpallur një fushatë, për të ndihmuar Aurorën e cila vuan nga sëmundja e leucemisë.

Njerëz publik kanë përkrahur këtë nismë për t’i ndihmuar Aurorës, ku secili nga to ka ndarë shuma të ndryshme, për shërimin e Aurorës!

Deputeti Tahiri njofton opinionin çdo ditë për gjendjen e Aurorës.

Ai sot shkruan:

Gjendja e Aurorës në Turqi!

Shiqoni fjalet, i kam shkruar në mëngjes dhe tani më ështē lajmrua!! Dhashtë Zoti të bejë me mire???

Faleminderit dhe respekt për të gjithë që po ndani kohën dhe dhimbjen për gjendjwn e saj.

Zoti qoftë me ju.

Labi

Baby Boo