Mos provoni ta festoni 1 majin në Shkup me qofte dhe mish të pjekur

Apelohet deri tek qytetarët që planifikojnë festën e 1 Majit ta kalojnë në natyre përkatësisht nëpër vend si: Park Malin Vodno, Gazi Babë, Saraj, Liqeni i Treskës, Matkë dhe vende tjera të ngjashme, të mos ndezin zjarr në hapësirë të hapur dhe të mos hedhin mbeturina.

“I informojmë qytetarët se ekipet e Qytetit dhe NP Parqe dhe Gjelbërime do të jenë të pranishëm dhe do të kontrollojnë nëpër hapësirat publikedhe ju rikujtojmë se për ndezje të zjarrit në hapësirë publike dënoheni me 200 euro, ndërsa për hedhje mbeturinash 50 euro”, kumtojnë nga Qyteti i Shkupit.

Baby Boo