Labi jep lajmin: Milot Shala kontribuon për Aurorën e sëmurë!

Labinot Tahiri:

Jam pa koment? se sa shumë mobilizim është duke u bërë, për shpirtin e Aurores, por, edhe për shumë Aurora të tjera që ishin dhe janë shqiptarët në momentet e veshtira!! Dua t’a falenderojë publikisht në emrin e të gjithë adhuruesve të futbollit, Yllin e futbollit, në arenen ndërkombëtare, Milot Rashica , i cili është i gatshëm t’a ndihmojë engjullin e cila po pret shërim, Aurorën?? Respekt, shoku im, Milot Rashica⭐️⭐️ Zoti ju shpërbleftë gjatë jetës suaj.
Krenarë me ju.

Sinqerisht, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosove e Shqipërisë.http://www.pacensure.com/2018/07/03/labi-kerkon-ndihme-per-auroren-fleje-e-qete-shpejt-tubohen-150-mije-euro/

Baby Boo