Ky është fletarrestimi i Gjykatës Speciale për Hashim Thaçin


Gjykatësi i procedurës paraprake i Dhomave të Specializuara Nicolas Guillou pas konfirmimit të aktakuzës për ish-presidentin Hashim Thaçi ka lëshuar edhe fletarrestimin për të.

Në versionin e redaktuar publik të Speciales i fletarrestimit të Hashim Thaçit thuhet se sipas informacionit aktualisht të disponueshëm, Thaçi jeton në Kosovë dhe gjykatësi i procedurës paraprake urdhëron Zyrën e Prokurorit të Specializuar të zbatojë dhe dorëzojë këtë fletarrestim.

Fletarrestimi për Thaçin mban datën 26 tetor 2020 dhe është i publikuar në uebfaqen zyrtare të Dhomave të Specializuara.

https://drive.google.com/file/d/1fIYh6i-225dt0dKCskews3Ys9rh1FWo2/view