Ky është Albert Zaja i arr*estuar, pamjet nga aksioni i RENEA-s


Personi që shikoni në foto është Albert Zaja, 37-vjeçari i arr*estuar dhe njëri nga të a*kuzuarit si i i përfshirë në vra*sjen e Shkëlzën Kastratit më 1 Shkurt në Fier.
Ai u arr*estua në fshatin Larushkë të Fushë-Krujës nga një aksion i forcave speciale “RENEA”.

Në momentin e ar*restimit, Zaja ishte i arm*atosur dhe tentoi të fshihte pist*oletën në baltë sapo pa forcat e policisë.