Ky është 15 vjeçari më i pasur në botë, mënyra si e ka fituar pasurinë do ju habisë


Nathan John-Baptiste, një 15 vjeçar nga Britania e Madhe është një nga fëmijët më të pasur në botë.

Por djali nuk është bërë i pasur për shkak të ndonjë pasurie që i kanë lënë të afërmit e tij.Ai njihet me nofkën Wolf of Walthamstow dhe fiton më shumë se 50,000 euro në vit.
Djali e nisi duke shitur nëpër shkolla çokollata.

Fillimisht djali aktivizoi edhe pesë shokët e tij për ta ndihmuar, kurse sot ka 11 punonjës në tre shkolla.Gjatë kohës që kuptova se po pasurohesha vazhdova të punoja edhe më shumë.
U futa në një kurs programimi dhe mësova si të menaxhoj paratë”,- ka thënë 15- vjeçari.