Ishte deklaruar i zhd*ukur, i riu gjendet i vde*kur dhe i gro*posur në Maqedoni


Një djalë i ri nga Kavaja, i cili prej tre muajsh ishte deklaruar i zhd*ukur është gjetur i vde*kur dhe i gro*posur në Maqedoni.
Bëhet fjalë për 35-vjeçarin nga Kryevidhi i Kavajës Riku Beu.
I riu është gjetur i vde*kur në Shkup të Maqedonisë i gro*posur.

Ka qenë analiza e ADN-s në trupin e pajetë të gjetur pak ditë më parë të groposur ajo që ka konfirmuar identitetin e vik*timës.
Rezultatet e ADN-së ju janë komunikuar familjarëve ndërkohë që rrethanat e vdekjes së Beut nuk bëhen me dije.
35-vjeçari rezulton i martuar dhe baba i dy fëmijëve. Vik*tima njihej edhe me emrat Tauland dhe Shyqyri Beu, i cili dyshohej se transportonte kanabis sativa drejt Maqedonisë, për llogari të një grupi nga Elbasani, duke kaluar ilegalisht kufirin.

Baby Boo