Kuvendi me 63 vota “për” dha “dritë jeshile” për Ministrat Demiri dhe Bajrami


Kuvendi, me 63 vota “për” asnjë “kundër” dhe asnjë “të përmbajtur” zgjodhi Ilir Demirin për Ministër të Shëndetësisë dhe Naim Bajramin – Ministër për Shoqëri Informatike dhe Administratë.

Pas zgjedhjes dy Ministrat e rinj, dhanë deklaratën solemne.

Për shkak të zhvillimeve në ASH, shumica parlamentare, të premten, shkarkoi Ministrat e ASH-së, Azir Aliun dhe Fatmir Mexhitin.

Baby Boo