Kush është ped*ofili që ngac*monte vajzat e mitura në facebook


Pas denoncmit nga Pa Censurë se personi me emër në facebook Albert Rezerberk ju dërgon vajzave të mitura fotografi te vetes së tij i zhveshur në portalin tonë arritën shumë informata se kush është personi i cili po shpërndanë fotografi të tilla në mesazhe private në facebook.

Në mungesë të policisë e cila deri më tani nuk ka asnjë informatë për personin në fjalë po u’a plasojmë informatat që deri në këto çaste kemi marrë ne si portal për personin Albert Rezerberk: Alberti është nga Kosova por aktualisht jeton në Mynhen të Gjermanisë rreth moshëm 56 vjeçare. Shqiptarët që kanë pasur rastin ta njohin këtë person në Mynhen kanë dedektuar tek ai simptoma të pedo*filisë ai është prezantuar si person i papunë dhe është deklaruar se nuk ka prejardhje shqiptare!

Në vitin 2011 ai për të përfituar leje qëndrimi në Mynhen ka tentuar që të vetëvritet në qendër të Mynhenit duke i vënë zjarrin vetes. Personi në fjalë duhet që urgjentisht të merret në kontroll nga familja fotografitë dhe mesazhet e tij janë shqetësuese për çdo person që mund të rastis të ja dërgojë.
Kujtojmë se e vetmja kategori e cila deno*ncohet me fotografi emër mbiemër edhe adresë banimi është kategoria e ped*ofilëve dhe personave që plasojnë por*nografi për fëmijë. Pas denoncimit në Pa Censurë Alberit ka postuar këtë forografi në njërin nga shtatë profilet e tij në facebook. Komentuesit nuk kanë kursyer komentet pët të!


http://www.pacensure.com/2018/05/16/ky-burre-ngacmon-seksualisht-te-miturat-ne-facebook-foto18/