Kurti lëshon dy rroga për familjet sociale 10 ditë para kohe


Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka vendosur ti ndihmoj familjet që marrin ndihma sociale.
“Familjeve që marrin ndihmat sociale të martën do t’ua transferojmë ndihmat sociale 10 ditë para kohe dhe atë për dy muaj në vijim. Me këtë pagesa e muajit të dytë nuk do të hyjë në përllogaritjet e muajve në vijim që do të thotë u falet përfituesve”, është shprehur kryeministri Albin Kurti.

Baby Boo