Baba i dy fëmijëve adoleshentë, ky është v*iktima e atentatit të sotëm në Fier (VIDEO)

Babai i dy fëmijëve adoleshentë Shkëlzen Kastrati u ekz*ekutua përmes një atentati m*afioz paraditen e sotme në rrethrrotullimin e Sheqit në Fier.

Baby Boo

42-vjeçar nuk rezulton të ketë precedentë penale të mëparshëm dhe ishte pronar i një biznesi të vogël në Fie ndërsa ndryshe nga ai i vëllai Kelmend Kastrati është i dyshuar nga policia për disa ngjarje të rënda në qytet.

Babai i dy fëmijëve adoleshentë Shkëlzen Kastrati u ekz*ekutua përmes një atentati m*afioz paraditen e sotme në rrethrrotullimin e Sheqit në Fier.
42-vjeçar nuk rezulton të ketë precedentë penale të mëparshëm dhe ishte pronar i një biznesi të vogël në Fie ndërsa ndryshe nga ai i vëllai Kelmend Kastrati është i dyshuar nga policia për disa ngjarje të rënda në qytet.