Kumanovë: Ndërprerje të ujit të pijshëm në disa lokacione

Për shkak të defekteve në rrjetin e ujësjellësit disa vendbanime në qytetin e Kumanovës do të mbesin pa ujë për pije. Bëhet fjalë për ndërprerje të ujit në këto lagje:
“Strashko Simonov”, “Tode Mendoll nr 46”, “Treta MUB nr 71”, “Lagja Sredorek Rr. 2 dhe 14”, “Lagja Karposh”.
Ndryshe, ekipet e NP “Vodovod”, janë në teren dhe po punojnë për sanimin sa më të shpejtë të këtyre defekteve.

Baby Boo