Bekim Sali përuron rregullimin e fushës së sportit në Fushë Tophanë: “Një punë fantastike e të rinjëve tanë”


Kandidati për të parin e Çairit nga radhët e ASH-AAA, Bekim Sali, ka përuruar rregullimin e fushës së sportit në Fushë Tophanë.
Sipas Salit, të rinjtë kanë bërë punë të shkëlqyer me një gjest të tillë duke shtuar se të rinjtë duhet ti kemi partnerë të barabartë në të gjitha sferat.

“Një punë fantastike e të rinjve tanë
Rezultati – një fushë super-cool për sport, rekreim dhe zbavitje.
Ndonjëherë duhet shumë pak për ta bërë përdishmërinë tonë më të bukur.
Të rinjtë i kemi partnerë të barabartë dhe nga ata mësojmë dhe inspirohemi çdo ditë”, thotë Sali.