Kujdes, pamje shokuese! Trupat e pajetë të COVID-19 mblidhen në dhomat e spitalit të Detroit

Fotografitë nga dhomat e urgjencës në Spitalin Sinai-Grace në Detroit tregojnë se trupat e pajetë ruhen në dhoma spitalore të lira dhe grumbullohen mbi njëra-tjetrën brenda njësive mbajtëse frigoriferike.

Baby Boo

Dy punonjës të dhomave të urgjencës konfirmojnë për CNN se fotografitë janë një portretizim i saktë i skenës që po ndodh në spital gjatë fillimit të muajit Prill.

Të dy burimet tregojnë për CNN se të paktën një dhomë, është përdorur për të ruajtur trupat sepse stafi i morgut nuk punonte natën, dhe morgu ishte plot.