KSHZ tregon rënditjen e kandidatëve në fletën e votimit

Sipas shortit të tërhequr në KSHZ, Blerim Reka në fletën e votimit do të jetë kandidati me numër 1, Gordana Siljanovska-Davkova me numër 2 dhe Stevo Pendarovski do të jetë kandidati me numër 3.

Baby Boo

Ndërkohë të henën do të tërhiqet shorti për kandidatët për kryetarë komunash.