Kryetari Thaçi në takim me strukturat e degës së PDSH-së në Tetovë dhe Tearcë

Gjatë vazhdës së aktuviteteve partiake Kryetari i PDSH-së sot në takime të ndara takoi strukturat e degës së Tetovës dhe Tearcës ku ishin prezent kryesitë e degëve dhe kryetarët e nëndegëve përkatëse.

Baby Boo

Në bashkëbisedim me strukturat Kryetari i partisë Menduh Thaçi foli për situatën aktuale politike, si dhe për forcimin e mëtutjeshëm të strukturave partiake, duke vënë theksin në aderimin e anëtarëve të ri me qëllim të forcimit të strukturave përkatëse.

Restorant Lumare