Kryetari Afrim Gashi po merr pjesë në inaugurimin e Presidentit Erdogan

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, është ftuar në Ankara të marrë pjesë në inaugurimin e Presidentit Erdogan.
Siç dihet, më 24 qershor në Turqi u mbajtën zgjedhjet presidenciale dhe ato parlamentare, në të cilat doli fitues R.T. Erdogan dhe Partia e Mirëqenien dhe Drejtësisë (AK-Parti).
Në këtë inaugurim po marrin pjesë edhe burrështetas të rëndësishëm miq Turqisë, në mesin e të cilëve edhe Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.
Gashi është ftuar në cilësinë e kryetarit të Lëvizjes BESA.
Baby Boo