Policët tentojnë ta ndalojne një traktorist, ai ju shmanget, më pas zbulojne se barte dru ilegalisht


SPB-Strumicë ka ngritur padi penale ndaj A.T(27) nga fshati Oraivica, qyteti Radovishit nën dyshimin se ka prerë dru dhe ka bartur në menyrë të jashtëligjshme.

Me 30.03.2018 në orën 19.05 në fshatin Oraovicë, policët kanë tentuar ta ndalojnë një traktor, me të cilën ka vozitur i dyshuari.

Ai nuk është ndaluar dhe ka ndryshuar drejtimin e levizjes, duke u larguar.
Pas kërkimeve policia ka gjetur traktorin, e parkuar në shtëpinë e S.J.

Në traktorin e parkuar janë gjetur dru për djegje, pa pasur dokumenta për të njejtat.