Ballina Pa Censurë Kryeministri Zoran Zaev organizoi darkë iftari (FOTO)

Kryeministri Zoran Zaev organizoi darkë iftari (FOTO)

Kryeministri Zoran Zaev organizoi darkë iftari me përfaqësuesit politik të vendit, kryesisht partitë shqiptare. Në të ishte i pranishëm edhe kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi, njofton Portalb.mk.

Baby Boo

Kryeministri Zaev tha se ka nderin ti pret mysafirët e tij në kohën e agjërimit, kur familjet mblidhen, miqtë shoqërohen dhe ka vetë-reflektim dhe meditim.

“Është një mohim i kënaqësisë tokësore dhe shpirtërore që bëhet nga shumë besime – duke përfshirë besimin tim të krishterë. Është koha kur e forcojmë shpirtin për tu afruar me Zotin.” tha ai mes tjerash.

Tweet