Kryeministri Spasovski është testuar për koronavirus, priten rezultatet


Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev gjatë konferencës për shtyp ka deklaruar se kryeministri teknik do të testohet për koronavirus pasi që ka qenë në kontakt me drejtoreshën e DAP-it, Sanja Llukarevska.
Ai tha se rezultatet e testimit do të bëhen publike.
Ndryshe gjatë ditës së djeshme Spasovski së bashku me Llukarevskën ishin në Kumanovë dhe kanë shpërndarë materiale për punën e qeverisë.