KRRE-ja vendos sot për çmimet e reja të derivateve të naftës


Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme do të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimi i benzinës Euro Super BS-95 dhe i Euro Super BS-98 si dhe derivatet dizel u rritën për një denar.