Krimineli serb varroset në një varr në vlerë 25 mijë euro

Strahinja Stojanovic, i cili vdiq disa ditë më parë në Beograd, u varros në praninë e të dashurve të tij. Xhipi i tij BMW X5, u hodh në erë, ku Stojanovic gjeti vdekjen. Ndërsa e dashura e tij kolumbiane, Sonja Suarez mbijetoi.

Baby Boo

Pamjet gjatë varrimit tregonin nënën dhe të dashurën e tij teksa qanin pandalur, duke mos u pajtuar me faktin se 30 vjeçari Stojanovic, më nuk do të jetë në mesin e tyre.

“Djali im, lumturia ime. Unë do të jepja veten time për të hyrë brenda varrit në vend tuajin. Lumturia ime, dashuria ime me shpirtin më paqësor, djali im më i bukur. Unë nuk dua të ua jap përshëndetjet e fundit, nuk dua të u them lamtumirë. Do të shihemi së shpejti”, vajtonte nëna e tij.

Strahinja, 30 vjeç, është varrosur në një varr familjar që kushtoi 25 mijë euro, raportojnë mediat serbe.


Restorant Lumare