Ndalohen 5 persona për sulmin ndaj policëve në Veles

Dru-prerësit jolegal kanë rrahur brutalisht pesë policë në fshatin Stepanci të Velesit. Për shkak të lëndimeve të rënda, njëri nga policët është në gjendje kritike për jetën, ndërsa të tjerët kanë marrë lëndime trupore. Policia ka arrestuar katër nga të dyshuarit dhe janë identifikuar 10 persona të tjerë që kanë marrë pjesë në sulm, ndërsa vazhdon hetimi për dhjetëra persona të tjerë. Ministri Spasovski kërkoi nga Prokuroria të veprojë ndaj sulmuesve.

Baby Boo