Krejt  OK Show, ndiqni intervistat interesante!


Krejt Ok Shoë është emisioni humoristik që transmetohet në Tv Koha dhe për qëllim ka të argëtojë publikun.

Një emision i mbushur me shumë rubrika interesante dhe atmosferë të mirë.

Ja linku për ta ndjekur emisionin e plotë:

 

Baby Boo